Jag har börjat tro på att jag faktiskt kommer kunna genomföra det jag drömmer om, inte bara skönlitterära översättningar utan också andra delar av min verksamhet.

-Sanna Hellberg language & layout

Knuff Digital

OBS: Just nu finns inte Knuff Digital tillgängligt. 

Driver du eller vill driva företag inom kulturella eller kreativa näringar?
Vill du arbeta mål- och handlingsinriktat med utveckling av din affärsverksamhet och samtidigt göra en personlighetsutvecklande resa?

AffärsrådgivningKnuff Digital innehåller aktiviteter av olika omfattning och längd. De digitala metoderna gör att du kan medverka vart du än bor. Har du en gång anslutit dig till Knuff Digital så har du tillgång till materialet även efteråt och kan repetera hur mycket du vill.

 

 

Knuff Digitals olika program

Knuff Digital Light

I Light arbetar du med helt på egen hand och i din egen takt. Programmet startar med en introduktionsworkshop i drömmar och visioner. Därefter får du fem filmer med Knuff Originals erfarna workshopledare: Ylwa Hallström, Lisa RenanderLinda Nordfors, Maria Österåker och Kristin Heinonen. Filmerna innehåller föreläsning och uppgifter och behandlar ämnena: idéutveckling, affärskoncept, försäljning, kalkylering och marknadsföring. Räkna med minst en halv dags arbete med varje film. Du får också nedladdningsbara mallar som tillhör uppgifterna samt möjlighet till feedback och utbyte, diskussion och sammanhang med övriga deltagare genom en sluten facebookgrupp.
Detta program är för dig som vill ha en flexibel möjlighet till affärsutveckling och som har nog diciplin att fullfölja en påbörjad förändring på egen hand. Vad kostar det?
Boka!

Knuff Digital Medium

I Medium får du förutom allt som ingår i Light även möjlighet att delta i workshops via Google Hangout ca varannan vecka (12 st á en timme totalt). Du får också allt arbetsmaterial som används som nedladdningsbara filer. Detta program pågår under sex månader och är för dig som behöver den motivation och press du får genom de regelbundna workshoparna, för att kunna fullfölja ett uppstartat utvecklingsarbete. Vad kostar det?
Boka!

Knuff Digital Heavy

Här har vi det riktigt omfattande programmet där allt innehåll i Light och Medium finns med, men där du dessutom får sex timmars individuell coaching utifrån dina egna behov. Även detta program pågår under sex månader.
Programmet är för dig som verkligen vill göra en genomgripande förändring och är beredd att lägga en hel del energi och tid på det. Vad kostar det?
Boka!

 

Mål

Knuff Digital ger möjligheter till kompetensutveckling inom entreprenörskap samt breddning av ditt personliga nätverk t ex för att hitta nya affärskontakter och samarbetspartners. Målet är att du ska kunna öka din omsättning och öka efterfrågan och försäljning genom att till exempel hitta nya säljkanaler eller sammanhang för produkter eller tjänster, utveckla dina tjänster och produkter, hitta nya kunder eller öka försäljningen till befintliga kunder.

Knuffkonceptet är väl beprövat. Ca 75 företagare har deltagit hittills i de olika Knuffprojekten. Läs poprapporter samt mer info om Knuff Original här.

 

Kontakta mig gärna om du har frågor! Hälsningar Camilla