Camilla Bengtsson AB utökas

28 oktober, 2013

 Nu har Camilla Bengtsson AB utökats med ännu en Camilla. Camilla Olsen heter den nya praktikanten som kommer att följa med i projektet Knuff. Här får du veta vem hon är. 

Jag är utbildad journalist och nybliven författare. Jag skulle egentligen kunna vara deltagare i projektet, men att vara med bakom kulisserna och se hur det går för andra som uppfyller sina idéer och drömmar, lockar väldigt mycket. Under min tid som praktikant här hoppas jag kunna lära mig massor av nya saker.

Min fritid ägnar jag åt att skriva och sälja barnböcker tillsammans med två andra kvinnor och det är väldigt roligt. En stor del av mitt liv fylls även upp av min dotter Molly, tre år. Vi har en bra relation och hittar på mycket skoj tillsammans. Till vardags har jag fram tills nyligen varit en motiverad konststuderande på en folkhögskola. Jag räknar mig dock inte till de riktigt begåvade utan njuter mest av skapandet i sig.

Jag ser mig själv som en kreativ och uppfinningsrik person som tycker om att testa nya saker, speciellt det som är lite svårare. Jag har en stark drivkraft och en envishet som hjälper mig mer än stjälper mig. Dock ses jag av mina vänner som en varm och avslappnad person som tycker om att umgås och ha det trevligt. Till mina intressen hör bakning/matlagning, läsa/skriva, lyssna på musik och spela spel. Att spendera tid i naturen hjälper mig att ladda batterierna.

Denna höst och vinter kanske blir en vändpunkt i mitt liv… (Man vet ju aldrig när den kommer) … så jag är positiv och realistisk på samma gång. Hoppas vi ses i Knuffprojektet!

Camilla Olsen

[social_share/]