Träffa gamla deltagare på infomötet

18 september, 2013

Knuff är ett affärsutvecklingsprojekt som riktar sig till dig som är kvinna och driver företag inom kulturella näringar. Målet är att du ska öka din omsättning och öka efterfrågan genom att hitta nya säljkanaler eller nya sammanhang för dina produkter eller tjänster, hitta nya kunder eller öka försäljningen till befintliga kunder. Knuff är väl beprövat; det har under förra vintern drivits i Blekinge, Kronoberg och Skåne och nu startar nya grupper i Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Skåne län.

Nästa vecka blir det infomöten i Malmö och Kalmar och därefter följer Växjö och Karlshamn. Här finns möjlighet att träffa deltagare ur de tidigare grupperna som berättar om sitt företag, vilken utveckling man arbetat med under året och vad Knuff bidragit med. 

Vill du komma? Maila genast!

 

Skåne: tisd 24 sep kl 15 – 17 på Minc, Anckargripsgatan 3, Malmö.
Här medverkar keramiker Anna-Lena Westerlund. I sitt företag Lerbiten Keramik arbetar Anna-Lena med att tillverka och sälja keramik samt hålla kurser och andra arrangemang i sin verkstad. Hon säljer till exempel nattvardsserviser till församlingar.

– Det bästa med Knuff är att det varit en röd tråd genom hela projektet från den första workshopen till den sista, att alla föreläsare har bjudit generöst på sig själva och sina erfarenheter samt att vi haft arbetsuppgifter med uppföljande samtal mellan föreläsningarna. Det har bland annat medfört att det blivit tydligare för mig hur man driver ett företag till de mål man satt upp.

 

Kalmar: onsd 25 sep kl 17 – 18.30 på Stadsbiblioteket, Tullslätten 4, Kalmar.
Möt formgivare och keramiker Sanne Dahlström. Sanne gör egendesignade bruksföremål av lera. Hon anger att hon under Knuff har fått massor av ny energi, en tydligare form och ökat omsättningen.

– Jag har fått  prova mina idéer på flera olika sätt, vilket har gett mig självförtroende att arbeta vidare med min verksamhet.

 

Kronoberg: tisd 1 okt kl 15.30 – 17 på Almi, Kungsgatan 10, Växjö.
Här får du träffa skinnhantverkare Ingela Olsson. Hon startade sitt företag 1 juli 2012 och erbjuder workshops och kurser inom läderhantverk och skinnsömnad för bl a historiskt intresserade, samt säljer material, verktyg och föremål.

– Knuff har inneburit att jag fått en uppfattning om vad mina styrkor är och hur jag kan använda dem i min kommunikation. Den största nyttan för mig har varit att jag äntligen vågat starta företag. Jag känner mig säkrare idag tack vare de ”knuffar” jag fått av min rådgivare när det gäller att komma vidare och fokusera på rätt saker. Jag har insett skillnaden mellan en affärsidé och en idé!

 

Blekinge: månd 7 okt kl 16 – 17.30 på Camilla Bengtsson AB, Pirgatan 2, Karlshamn.
Även här medverkar formgivare och keramiker Sanne Dahlström.

 

Mer info om Knuff och hur man ansöker finns här.

[social_share/]