Fundera, bolla, värdera och prioritera

4 augusti, 2014

 SaraI mitt företag skapar och säljer jag smycken och smyckeskurser. Det viktigaste som hänt mig under Knuff är att jag fått fundera, bolla, värdera och prioritera mina tankar och idéer och att jag gjort en tydlig framtidsplan för min verksamhet. Nu planerar jag att hålla fler kurser, både lokalt och via webb samt skapa smyckesserier för intressegrupper. Det bästa med Knuff har varit blandningen av föreläsningar, workshops och att lära känna de andra deltagande företagarna.
Sara, Jämjö

 

Sara deltog i affärsutvecklingsprojektet Knuff Original – en sjumånader lång process där mycket hinner hända. Många deltagare tar tiden och utrymmet som ges att utmana och reflektera över sitt företag. Det skapar större möjligheter till utveckling av produkter, tjänster och målgrupper. I höst startar en kompaktare version som kallas Knuff Digital. Den är baserad helt på digitala verktyg och genomförs under fem veckor. Den riktar sig till dig som driver eller vill starta företag inom kulturella näringar och bor i Blekinge, Kalmar, Kronoberg eller Skåne län. Läs mer här. 

Fler röster från deltagare:
Jag har fått ett digert arbetsmaterial.
Jag fick möjlighet sätta mig ner och titta på mitt eget företag utifrån, vända och vrida på det, men även att nätverka.
Jag har skapat ett tydligare koncept som inte är så spretigt.
Bäst var att få ta del av Camillas viktiga och breda kompetens när det gäller att driva företag, bygga nätverk och ordna relevanta och inspirerande workshops och föreläsningar. Sammantaget blir detta en stor affärsutvecklingsmöjlighet för mitt företagande.
Knuff har bidragit med struktur, inspiration och pepp samt med flera användbara verktyg som jag använder i utvecklingen av min verksamhet.

[social_share/]