Smart marknadsföring för små verksamheter

8 september, 2014

Kristin HeinonenUnder ett par timmar får du ta del av konkreta råd och inspirerande case kring den nya tidens marknadsföring. Du får veta hur du syns, hörs och hur du planerar marknadsföring i en mindre verksamhet med begränsade resurser. Föreläsare är Kristin Heinonen, VD och strateg på digitala byrån Good Old. 

Torsdag 2 oktober på Norra Station, Hässleholm kl 9.30 – 12.00. Vi inleder med fika och mingel 9.30 – 10.00.

Mål med förmiddagen
Inspiration och aha-upplevelser kring marknadsföring kombinerat med konkret kunskap om tids- och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra sin verksamhet.

 

Innehåll

  • Vad är marknadsföring egentligen? Och vad spelar begreppen content marketing och relationsmarknadsföring för roll?
  • Att kunna prioritera mellan olika marknadsföringsinsatser – hur ska man veta vilka kanaler som är mest effektiva om man har begränsade resurser?
  • De digitala kommunikationssätten växer och växer och både förenklar och försvårar. Hur kan man dra nytta av de digitala möjligheterna för att nå nya kunder och öka kännedomen om sin verksamhet? 

Föreläsare
Föreläsare är Kristin Heinonen, VD och strateg på digitala byrån Good Old och en av grundarna till eventet Sweden Social Web Camp. 2012 utsågs hon till en av webbsveriges mest kreativa personer av InternetWorld. Kristin har en bakgrund inom media och PR-branschen och har många års erfarenhet av att hjälpa både små och stora organisationer att skapa marknadsföringsinsatser som ger resultat. Hon har även fortbildat reklambyråer i sociala medier och strategier för nätmarknadsföring och lett kurser på Berghs School of Communication. Läs mer på  http://goodold.se/

Kostnad
160 kr + moms, fika ingår. Kostnaden är subventionerad tack vare stödgivare och samarbetspartners.

Sista anmälningsdag
25 sep via mail till inspiration@camillabengtsson.se. Ange namn, mail, tele och ev matallergi. Betala samtidigt in avgiften 200 kr på bankgiro: 801-3237

 

Föreläsningen är den sista av tre i en serie med inspirationsföreläsningar för frilansare, egenföretagare och kulturentreprenörer i ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholm, Kristianstad och Älmhult kommun, Nyföretagarcentrum Älmhult, Nätverket Christina och Växande Älmhult.  

              
            

[social_share/]