Ta betalt!

17 februari, 2014

 Behöver du bli bättre på att ta betalt? Under en inspirerande förmiddag får du konkreta tips och idéer för hur du prissätter din produkt eller tjänst, hur du skapar värde i det du säljer och hur prissättning, försäljning och marknadsföring hänger ihop. Föreläsare är ekonomidoktorn Maria Österåker, aktuell med boken Ta betalt – om prissättning i skapande branscher

Tisdag 11 mars på Kalmar teater
Onsdag 12 mars i Simrishamn
Tid: kl 9.00 – 11.30. Fika finns 9.00-9.30

 

Innehåll

  • Kostnadsbaserad, marknadsbaserad eller kundbaserad prissättning – Vad ska jag välja? Finns det andra alternativ?
  • Hur ska jag förstå och värdesätta min produkt eller tjänst för att ha möjligheter att sätta rätt pris?
  • Hur kan jag genom att förstå mig själv, mina kunder och hur jag producerar eller skapar underlätta prissättning?
  • Prissättning, försäljning och marknadsföring är viktiga delar i entreprenörskapet – men hur hänger de egentligen ihop?

Mål med förmiddagen

Inspiration och aha-upplevelser kring prissättning kombinerat med konkret presentation av en värdemodell som kan anpassas till den egna verksamheten.

Föreläsare
Maria Österåker är den finlandssvenska ekonomiedoktorn som lär kulturentreprenörer och egna företagare att ta betalt, att våga sticka ut och att tänka i nya banor.  Hennes devis är att det är bättre att kunna leva än att endast överleva. Maria är en ofta anlitad föreläsare inom entreprenörskap och affärsutveckling. Maria driver företaget Österåker & Österåker AB och är aktuell med bland annat boken Ta betalt. Boken kring prissättning i skapande branscher nominerades till årets marknadsföringsbok i Sverige 2010. Läs mera om Maria.

Kostnad

160 kr + moms, fika ingår. Kostnaden är subventionerad tack vare stödgivare och samarbetspartners.

Sista anmälningsdag

4 mars via mail. Ange namn, mail, tele och ev matallergi. Betala samtidigt in avgiften 200 kr på bankgiro: 801-3237

Föreläsningen är den andra av tre i en serie med inspirationsföreläsningar för frilansare, egenföretagare och kulturentreprenörer i ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Kulturkraft Syd, Kela Landskrona, Creative Plot i Lund, Ventus med förstudien VIA, Simrishamns kommun, Boost Hbg, Almi Kronoberg, Hemslöjden i Kronoberg, Kalmar kommun, Byteatern, Konstkonsulenten i Kalmar län samt Funkisfabriken i Diö.

              
            

[social_share/]