Ta betalt!

8 augusti, 2014

Maria ÖsteråkerBehöver du bli bättre på att ta betalt? Under en inspirerande förmiddag får du konkreta tips och idéer för hur du prissätter din produkt eller tjänst, hur du skapar värde i det du säljer och hur prissättning, försäljning och marknadsföring hänger ihop. Föreläsare är ekonomidoktorn Maria Österåker, aktuell med boken Ta betalt – om prissättning i skapande branscher

Onsdag 3 september på Tornett, Torngatan 4F i Älmhult kl 9.30 – 12.00. Vi inleder med fika och mingel 9.30 – 10.00.

 

Mål med förmiddagen
Inspiration och aha-upplevelser kring prissättning kombinerat med konkret presentation av en värdemodell som kan anpassas till den egna verksamheten.

 

Innehåll

  • Kostnadsbaserad, marknadsbaserad eller kundbaserad prissättning – Vad ska jag välja? Finns det andra alternativ?
  • Hur ska jag förstå och värdesätta min produkt eller tjänst för att ha möjligheter att sätta rätt pris?
  • Hur kan jag genom att förstå mig själv, mina kunder och hur jag producerar eller skapar underlätta prissättning?
  • Prissättning, försäljning och marknadsföring är viktiga delar i entreprenörskapet – men hur hänger de egentligen ihop?

Föreläsare
Maria Österåker är den finlandssvenska ekonomiedoktorn som lär kulturentreprenörer och egna företagare att ta betalt, att våga sticka ut och att tänka i nya banor.  Hennes devis är att det är bättre att kunna leva än att endast överleva. Maria är en ofta anlitad föreläsare inom entreprenörskap och affärsutveckling. Maria driver företaget Österåker & Österåker AB och är aktuell med bland annat boken Ta betalt. Boken kring prissättning i skapande branscher nominerades till årets marknadsföringsbok i Sverige 2010. Läs mera om Maria.

Kostnad
160 kr + moms, fika ingår. Kostnaden är subventionerad tack vare stödgivare och samarbetspartners.

Sista anmälningsdag
27 aug via mail. Ange namn, mail, tele och ev matallergi. Betala samtidigt in avgiften 200 kr på bankgiro: 801-3237

Föreläsningen är den andra av tre i en serie med inspirationsföreläsningar för frilansare, egenföretagare och kulturentreprenörer i ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholm, Kristianstad och Älmhult kommun, Nyföretagarcentrum Älmhult, Nätverket Christina och Växande Älmhult.

              
            

[social_share/]