The art of selling your heart

13 januari, 2014

The art of selling your heartEn förmiddag som ger dig inspiration och aha-upplevelser kring försäljning kombinerat med konkret kunskap om en försäljningsmodell som du kan anpassa till din egen verksamhet. Föreläsare för workshopen är Linda Nord­fors vars affärsidé är att skapa briljanta konstprojekt som bygger varumärken.

 

Tisdag 11 februari på Funkisfabriken, Gemlagatan 1, Diö och

Onsdag 12 februari The Square, Agora, Ideon, Scheelevägen 15, Lund

Tid: kl 9.00 – 11.30. Fika finns 9.00 – 9.30

Innehåll

  • Att sälja med hjärtat – om att vara genuin i sin försäljning och samtidigt utmana sig själv att kliva utanför sin komfortabla zon.
  • Att möta motstånd – hur tar man steget från att tänka på att göra till att göra det man tänkt? Vilka motstånd hindrar arbetet och hur kan man bemöta dem?
  • Hur säljer man då? – en försäljningsmodell presenteras och förklaras. Exempel visar hur den kan tillämpas både på försäljning av tjänster och produkter, ”business to business” och försäljning till privatpersoner.
  • Kundvärde – vad är det egentligen? Att öka sin insikt om hur kundvärde skapas och upplevs.

Mål med förmiddagen
Inspiration och aha-upplevelser kring försäljning kombinerat med konkret kunskap om en försäljningsmodell som kan anpassas till den egna verksamheten.

Föreläsare
Linda Nordfors är konstnär och entreprenör. 2001 grundade hon Sveriges första konstbyrå Reflection Company med affärsidén att skapa varumärkesbyggande konst. Genom sin konstbyrå har hon jobbat med varumärken så som Armani, JC, Libresse och Läkerol och med idéburna organisationer som Kvinna till Kvinna och Sensus studieförbund.

Linda är även föreläsare inom varumärkesutveckling och entreprenörskap och håller kurser på olika teman bl a ”The art of selling your heart” – om konsten att sälja, för kreatörer och entreprenörer. Läs mer på http://www.reflectioncompany.com/

Linda Nordfors

Kostnad
160 kr + moms, fika ingår. Kostnaden är subventionerad tack vare stödgivare och samarbetspartners.

Sista anmälningsdag
4 februari via mail. Ange namn, mail, tele och ev matallergi.

Föreläsningen är den första av tre i en serie med inspirationsföreläsningar för frilansare, egenföretagare och kulturentreprenörer i ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Kulturkraft Syd, Kela Landskrona, Creative Plot i Lund, Simrishamns kommun, Almi Kronoberg, Hemslöjden i Kronoberg, Kalmar kommun, Byteatern, Konstkonsulenten i Kalmar län samt Funkisfabriken i Diö.

                 
[social_share/]