Workshop i storytelling

6 oktober, 2014

Vill du hitta fler sätt att beskriva vad du gör i ditt företag, vilka resultat du uppnått och vilka värden du skapar för dina kunder? Vill du få fler att lyssna på dig? Och vill du att de ska förstå dig bättre? Workshopledare är Matts Heijbel från Storytellers.

Tisdag 18 november kl 12.30 – 16.30 på Norra Station, Hässleholm

Varje företag och organisation hålls samman och utvecklas med hjälp av berättelser. Det handlar om sanna berättelser i och om företaget och dess varor och tjänster. Berättelserna är en del av organisationens kulturkapital.

 

Mål med eftermiddagen
Du får en modern och kostnadseffektiv kommunikationsmodell att använda i företagets verksamheter.

Innehåll

  • Hur kan man strategiskt och affärsmedvetet söka, finna, förpacka och använda sina och företagets berättelser och vilka kanaler kan man använda för att berätta dem?
  • Vad menas med att befolka sitt berättande och göra det händelsebaserat?
  • Hur kan berättande vara affärsstödjande, sammanhållande och organisationsutvecklande? Och hur kan det användas i företagets mål- och visionsarbete?
  • Hur använder man berättandet i rekrytering, varumärkesbyggande, marknadsföring, ledarskap, kunskapsöverföring och relationen med samarbetspartners och kunder?

Workshopledare
Matts Heijbel var den som först förde in tankarna på Corporate Storytelling och Storytelling in and about organizations i Sverige. Han har med sin bakgrund som journalist och författare med socialantropologisk inriktning, samarbetat med 100-tals företag och organisationer i Sverige och internationellt. 10.000-tals människor har hört hans föreläsningar och seminarier. Våren 2014 kom tredje upplagan av hans bok Storytelling befolkar varumärket som bland annat har prisats i tävlingen Årets Marknadsföringsbok. Läs mer på  http://storytellers.se/

Kostnad
Vid anmälan och inkommen betalning senast 31 okt: 500 kr + moms
Vid anmälan och inkommen betalning senast 7 nov: 550 kr + moms
Vid anmälan och inkommen betalning senast 17 nov: 600 kr + moms
Fika ingår. Kostnaden är subventionerad tack vare samarbetspartners.

Anmälan
Anmälan via mail till inspiration@camillabengtsson.se. Ange namn, mail, tele och ev matallergi. Samtidigt sätter du in avgiften på bankgiro 801-3237. Du får efter det bekräftelse på din deltagan. Anmälan är bindande, betald avgift återbetalas ej, men plats kan överlåtas på annan.

Workshopen riktar sig till frilansare, egenföretagare och kulturentreprenörer och är ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB och Norra Station i Hässleholm.

 

                   

[social_share/]