Dags att utveckla företaget?

3 juni, 2015

AffärsrådgivningInom Knuff Digital ryms olika affärsutvecklande aktiviteter för dig som driver eller vill driva företag inom kulturella näringar och vill arbeta mål- och handlingsinriktat med utveckling av din affärsverksamhet och samtidigt göra en personlighetsutvecklande resa. Ca 75 entreprenörer har deltagit hittills i de olika Knuffprogrammen.

Det finns för närvarande tre olika program att välja på beroende på hur du fungerar bäst och vad du gillar. Alla programmen deltar du i från din dator.

 

Knuff Digital Light arbetar du med helt på egen hand och i din egen takt. Denna kurs är för dig som vill ha en flexibel möjlighet till affärsutveckling och har diciplin nog att fullfölja en påbörjad förändring på egen hand.

Knuff Digital Medium är ett genomgripande program som går igenom alla delar du behöver i ditt företagande. Förutom allt som ingår i Light får du även möjlighet att delta i 12 st workshops samt 6 arbetsmaterial. Ny grupp startar 1 oktober och pågår under sex månader. Programmet är för dig som behöver den motivation och press du får genom de regelbundna workshoparna, för att kunna fullfölja ett uppstartat utvecklingsarbete.

Knuff Digital Heavy har allt innehåll i Light och Medium och utöver det även sex timmars individuell coaching utifrån dina egna behov. Programmet är för dig som verkligen vill göra en genomgripande förändring och är beredd att lägga en hel del energi och tid på det.

Läs mer och boka plats här!

Vill du ha information om kommande erbjudanden – maila mig gärna!

/Camilla

[social_share/]