Ett smart sätt att börja drömma!

1 juli, 2015

drömmarDet är vanligt är att man i olika skeden av sitt företagande (eller liv) funderar på och reflekterar över vart man egentligen är på väg och hur man ska veta att det är dit man vill. Jag har själv varit i den situationen flera gånger. Och det är helt normalt att man återkommer till det läget då och då.
Det senaste tillfället var i slutet av förra året då jag just avslutat flera stora projekt som tagit all min tid och behövde fundera på vad jag skulle göra nu och vilket håll jag egentligen ville gå åt. Då satte jag igång med mitt eget dröm- och visionsarbete.

Men hur gör man då om man behöver veta vart man är på väg?
Ett sätt att börja arbeta med drömmar och visioner är att göra en mood-board. En moodboard kan man göra genom att klippa ut bilder t ex ur tidningar eller reklamblad, leta bilder på t ex instagram eller pinterest och rita eller måla själv. Klistra sedan upp på stort pappark. Tänk på att moodboarden framförallt ska bidra till att framkalla känslor och inte ska vara så konkret. Så gör den helst analogt och använd mycket bilder och om alls text – endast enstaka ord.

Hur går jag vidare sedan då?
För en del av er innebär sommaren lugnare tider med lite färre uppdrag och mindre i mailkorgen. Då kan det vara tillfälle att få vara lite introvert och boka in lite tid för att arbeta vidare med den egna affärsutvecklingen. Att jobba med drömmar och visioner för dig och ditt företag är en bra start.

Just nu ger jag dig en gratis kortkurs!
Kursen består av fem filmer där du får göra en nulägesanalys samt arbeta med drömmar och visioner för dig och ditt företag. Kursen lär dig grunden till vad du behöver veta och göra innan du startar en affärsutvecklingsprocess. Få tillgång till kursen genom att meddela mig din mailadress. Erbjudandet gäller hela sommaren till söndag 16 augusti. Läs mer här.

För fortsatt arbete med din affärsutveckling finns Knuff Digital. Du kan för närvarande välja mellan tre olika program. Läs mer här!

Vill du veta vad mitt arbete med min drömbild och min vision i vintras utmynnade i? Det kommer i nästa inlägg!

/Camilla

 

 

 

[social_share/]