Jobba 8 till 5 men sälj 24/7 genom internet

29 september, 2015

Annelie NäsHur kan jag få just mina produkter och tjänster sålda på internet? Där finns ju så mycket annat som konkurrerar om mina kunders uppmärksamhet. Eller varför ska jag ens sälja på nätet? Räcker det inte med de kanaler jag redan har? Workshopledare Annelie Näs, e-handelsexpert. 

Säljer du varor eller tjänster via nätet? Eller är du nyfiken på om du skulle kunna göra det? Denna dag är till för dig som vill lära dig om försäljning på nätet. Hur du sticker ut och syns i mängden, hur gillaren blir en kund, hur du får kunder att bli lojala och återkommande och hur försäljningen online samverkar med annan försäljningsverksamhet. Under dagen får du skapa en plan för hur du själv kan börja sälja på nätet eller öka och effektivisera den försäljning du redan har.

Tisdag 3 november kl 13 – 17 på Norra Station, Hässleholm.
För dig som inte vet om detta är något för dig men ändå är nyfiken finns biljett till endast den inledande introduktionen kl 13-14.

Mål med eftermiddagen
Under workshopen får du lära dig hur e-handel och annan försäljning via internet fungerar och vad dina kunder önskar sig av din digitala närvaro. Du får också skapa en egen plan för din försäljning på internet som hänger samman med dina övriga försäljningskanaler.

Innehåll

  • Hur sätter jag mål för min internetförsäljning och vad behöver jag göra för att nå dem?
  • Var på nätet behöver jag finnas för att nå rätt kunder?
  • Hur skapar jag kanaler som fungerar för min nätförsäljning och som  inte kostar skjortan att etablera och underhålla?
  • Vad behöver jag tänka på när det gäller teknik och design för att tilltala mina kunder och vad av det kan jag göra själv?
  • Hur motiverar jag mina målgrupper att köpa just mina produkter och tjänster?

Här kan du höra Annelie själv berätta varför du kommer att ha nytta av workshopen.

Workshopledare
Annelie Näs är en frilansande entreprenör som brinner för digitala kundupplevelser. Hon har under de senaste åren lanserat ett tiotal responsiva e-handelssajter bland annat Halebop’s, Odd Molly’s och nu jobbar hon på Elite Hotels sajt. Hon anlitas ofta som föreläsare inom digitala kundupplevelser, webbanalys och e-handel. Dessutom driver hon företaget We Love Good Things som ligger bakom den tjänsten Kittat.se som hjälper föräldrar att sälja barnens urväxta kläder på nätet. Läs mer om henne här.

Anmälan
Vid anmälan och inkommen betalning senast 19 okt 23 okt: Early-bird-pris 400 kr + moms = 500 kr.
Från 20 okt 24 okt ordinarie pris 500 kr + moms = 625 kr.
Endast inledande introduktion kl 13-14: 200 kr + moms = 250 kr.

Maila din anmälan. Sätt samtidigt in avgift på bankgiro: 801-3237. Fika ingår i deltagaravgiften.
Anmälning är bindande, betald avgift återbetalas ej, men plats kan överlåtas på annan. Kostnaden är subventionerad tack vare samarbetspartners.

Workshopen är den tredje i en serie om fyra under hösten. Den fjärde och sista Skapa fler affärer med väldigt nöjda kunder är 8 dec.

Workshoparna riktar sig till alla typer av frilansare, småföretagare och entreprenörer och är ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholms kommun och Region Skåne

        Hässleholms kommun
[social_share/]