Planera så det fungerar

3 augusti, 2015

Lisa-MoraeusHur skapar man en struktur för sitt dagliga arbete som också är möjlig att hålla fast vid? Hur gör man en planering som inte faller vid minsta lilla oförutsägbara händelse? Workshopledare Lisa Moraeus.

Det finns tusen miljoner redskap, verktyg, appar etc som vill hjälpa dig att strukturera, organisera och prioritera. Men hur gör man om man trots alla verktyg ändå inte riktigt lyckas? Om hela att-göra-listan faller när saker kommer in från sidan? Om man planerar och strukturerar men ändå inte lyckas hålla sig till planen? I denna workshop får du lära dig hur du får din vardagliga plan och struktur att hänga ihop med vem du är, vad du vill, vart du är på väg och hur du vill leva ditt liv. Och hur du då får de resultat du längtar efter.

Torsdag 17 september kl 13 – 17 på Norra Station, Hässleholm.
För dig som inte vet om detta är något för dig men ändå är nyfiken finns biljett till endast den inledande introduktionen kl 13-14.

Mål med eftermiddagen
Under workshopen får du lära dig hur din planering hänger ihop med dina långsiktiga mål och dina grundläggande värderingar. Du får med dig din egen fokus- och prioriteringsplan som du sedan kan bygga vidare på.

Innehåll

  • Hur sätter jag mål och hur kommer jag till skott med att genomföra dem?
  • Hur skapar jag en plan och en struktur som tar mig och mitt företag vidare och som jag faktiskt håller?
  • Prioritering mellan olika uppgifter – hur gör jag? Och hur ser jag till att må bra under tiden?
  • Vad som händer när oförutsedda saker inträffar och hur jag kan hantera dem.

Varför ska jag delta?
Se Lisa här och hör henne berätta om workshopen!

Workshopledare
Lisa Moraeus inspirerar chefer, ledare och egenföretagare att leda både sig själva och andra med utgångspunkt i deras egna värderingar. Hon är författare till boken ”Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation” och kommer 2016 ut med en ny bok som ska hjälpa företagare att hitta och följa sin röda tråd. Lisa har en förmåga att lyfta fram det som verkligen är viktigt och att förenkla sådant som upplevs som komplicerat. Läs mer om henne här.

Anmälan
Vid anmälan och inkommen betalning senast 2 sept: Early-bird-pris 400 kr + moms.
Från 3 sept ordinarie pris 500 kr + moms.
Endast inledande introduktion kl 13-14: 200 kr + moms.
Maila din anmälan. Sätt samtidigt in avgift på bankgiro: 801-3237. Fika ingår i deltagaravgiften.

Erbjudande
Workshopen är den första i en serie om fyra under hösten. Du kan anmäla dig till alla fyra workshoparna till specialpaketpris. Vid anmälan senast 2 sep så betalar du endast för tre workshopar och får den fjärde på köpet = 1 200 kr + moms. Maila din anmälan så får du en faktura. Vill du säkerställa att du inte missar inbjudan till någon av övriga workshopar så lägg ett mail till mig.

Anmälning är bindande, betald avgift återbetalas ej, men plats kan överlåtas på annan. Kostnaden är subventionerad tack vare samarbetspartners.

 

Workshoparna riktar sig till alla typer av frilansare, småföretagare och entreprenörer och är ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholms kommun och Region Skåne

        Hässleholms kommun

 

[social_share/]