Skapa fler affärer med väldigt nöjda kunder

26 oktober, 2015

Elin SandeliusHur kan jag gå från nöjda kunder till mycket nöjda kunder, som också rekommenderar mig vidare? Hur kan jag använda min attityd och personlighet för att öka värdet på mina varor och tjänster? Workshopledare: Elin Sandelius, värdskapsexpert.

 

Att vara skicklig inom sitt yrke är en självklarhet för alla som vill vara professionella, vilken bransch man än rör sig i. Men om vi nu är lika kompetenta och professionella – vad är det då som avgör om kunden väljer mig eller min konkurrent? I workshopen får du lära dig hur du får dina kunder att känna sig värdefulla och utvalda. Du får också veta hur du genom ditt bemötande kan påverka kundens upplevelse och därmed öka värdet på dina produkter eller tjänster, utan att det kostar dig mer än din egen ansträngning. Bra värdskap betalar sig direkt!

Tisdag 8 december kl 13 – 17 på Norra Station, Hässleholm.
För dig som inte vet om detta är något för dig men ändå är nyfiken finns biljett till endast den inledande introduktionen kl 13-14.

Mål med eftermiddagen
Under workshopen får du lära dig vilken betydelse ditt sätt att tänka, känna och göra har för dina kunders vilja att välja och stanna kvar hos dig. Du får också en konkret handlingsplan runt hur du kan jobba vidare med goda kundrelationer i ditt företag, oavsett vilka produkter eller tjänster du erbjuder.

Innehåll

  • Hur skapar jag goda affärsrelationer och supernöjda kunder som återkommer?
  • Hur påverkar ett gott kundbemötande mig och min verksamhet?
  • Vad signalerar jag och mina anställda och vad vill jag kommunicera i mitt företag?
  • Hur påverkar mina medarbetares relation till varandra våra kundrelationer?
  • Vilka samarbeten behöver jag etablera?

Här kan du höra Elin själv berätta varför du kommer att ha nytta av workshopen.

 

Workshopledare
Elin är frilansande entreprenör, skådespelare och mångsysslare inom kultur som brinner för konsten att skapa bra kundrelationer och få människor att känna sig värdefulla, utvalda och extra välkomna. Hon är uppväxt med småskaligt företagande och driver idag privatteater med stor framgång. Hon har tio års erfarenhet av värdskapsutbildningar för stora och små företag och har de senaste åren jobbat med bl.a kommuner, Skistar, Region Blekinge, Jämtland Härjedalen turism m.fl. Läs mer om henne här.

Anmälan
Vid anmälan och inkommen betalning senast 23 nov 27 nov: Early-bird-pris 400 kr + moms = 500 kr.
Från 24 nov 28 nov ordinarie pris 500 kr + moms = 625 kr.
Endast inledande introduktion kl 13-14: 200 kr + moms = 250 kr.

Maila din anmälan. Sätt samtidigt in avgift på bankgiro: 801-3237. Fika ingår i deltagaravgiften.
Anmälning är bindande, betald avgift återbetalas ej, men plats kan överlåtas på annan. Kostnaden är subventionerad tack vare samarbetspartners.

Workshoparna riktar sig till alla typer av frilansare, småföretagare och entreprenörer och är ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholms kommun och Region Skåne.

         Hässleholms kommun

[social_share/]