Vad är en kulturföretagare?

29 juli, 2015

visionKulturentreprenörer drömmer inte alltid om att växa och tjäna mycket pengar. Målet inom kulturföretag är ofta att förverkliga idéer. Sen föder den idén andra idéer.
Många av er värderar sin konstnärliga frihet högt och rör er mellan den och ett kommersiellt förhållningssätt. Du kanske lever mer på din passion än en affärsidé och dina konstnärliga mål är ofta överordnade de ekonomiska. Men det innebär inte att företaget kan gå med förlust. Det krävs ändå en balans mellan kommersiellt och konstnärligt. Men det är högst individuellt var den balansen ligger. Jag tänker att ekonomi är ett medel för att uppnå konstnärliga mål. Inte tvärtom.

Det är för dig som känner igen dig i detta som Knuff Digital finns. Affärsutvecklingsprogrammen inom Knuff utgår från kulturföretagarens behov här och nu. Oavsett om du kallar dig mångsysslare, kombinatör, ensamjobbare, konsult, nätverkare eller något annat. Knuff ger möjligheter till kompetensutveckling inom entreprenörskap samt breddning av ditt personliga nätverk. Målet är att du ska kunna öka din omsättning och öka efterfrågan och försäljning. Du kan för närvarande välja mellan tre olika program. Läs mer här!

Just nu ger jag dig en gratis kortkurs!
Kursen består av fem filmer där du får göra en nulägesanalys samt arbeta med drömmar och visioner för dig och ditt företag. Kursen lär dig grunden till vad du behöver veta och göra innan du startar en affärsutvecklingsprocess. Få tillgång till kursen genom att meddela mig din mailadress have a peek at this website. Erbjudandet gäller hela sommaren till söndag 16 augusti. Läs mer här

/Camilla

[social_share/]