Workshops i höst

16 juni, 2015

Nu är det klart vilka workshops vi kör i höst. Alla aktiviteterna syftar till att du som småföretagare ska kunna göra fler och bättre affärer. Boka in datumen i kalendern så kommer mer info i augusti. Alla workshoparna hålls i Hässleholm och är ca kl 13-17. 

Fyra workshops

Erbjudande!

Redan nu kan du anmäla dig till alla fyra workshoparna till specialpaketpris. Ordinarie early-bird-pris är 400 kr + moms per workshop. Vid anmälan senast 31 aug så betalar du endast för tre och får den fjärde på köpet = 1 200 kr + moms. Fika ingår i deltagaravgiften. Maila din anmälan så får du en faktura. Betald avgift återbetalas ej, men plats kan överlåtas på annan. Kostnaden är subventionerad tack vare samarbetspartners. Vill du säkerställa att du inte missar inbjudan till någon av workshoparna så lägg ett mail till mig.

* * *

Här finns mer info:

LisaTorsdag 17 september: Planera så det fungerar.

Det finns tusen miljoner redskap, verktyg, appar etc som vill hjälpa dig att strukturera, organisera och prioritera. Men hur gör man om man trots alla verktyg ändå inte riktigt lyckas? Om hela att-göra-listan faller när saker kommer in från sidan? Om man planerar och strukturerar men ändå inte lyckas hålla sig till planen? I denna workshop får du lära dig hur du får din vardagliga plan och struktur att hänga ihop med vad du värderar högst och vilka dina mål är. Från dagen får du med dig en egen fokus- och prioriteringsplan som också blir möjlig att hålla fast vid. Workshopledare Lisa Moraeus, Room for us.

 

Onsdag 14 oktober: Synas och vinna kunder med små resurser.Kristin Heinonen

Det finns en uppsjö av marknadsföringskanaler att välja på. Oavsett om man använder sig av digitala, analoga eller både ock, så krävs bra innehåll för att vara lockande och säljande. Men hur skapar jag attraktiva budskap som når rätt målgrupp? Och vad är det egentligen jag ska marknadsföra som är av värde för kunden? Under dagen får du kunskap om vad som är viktigt att tänka på när det gäller innehåll, foton, rörlig bild, text m.m. i marknadsföringen och vilka kanaler som är mest effektiva om man inte har någon marknadsföringsbudget. Workshopledare: Kristin Heinonen, digital strateg.

 

annelieTisdag 3 november: Jobba 8 till 5 men sälj 24/7 genom internet.

Säljer du varor eller tjänster via nätet? Eller är du nyfiken på om du skulle kunna göra det? Denna dag är till för dig som vill lära dig om försäljning på nätet. Hur du sticker ut och syns i mängden, hur gillaren blir en kund, hur du får kunder att bli lojala och återkommande och hur försäljningen online samverkar med annan försäljningsverksamhet. Under dagen får du skapa en plan för hur du själv kan börja sälja på nätet eller öka och effektivisera den försäljning du redan har. Workshopledare: Annelie Näs, grundare av Kittat.se, Sveriges största återförsäljare av begagnade barnkläder.

 

Tisdag 8 december: Skapa fler affärer med väldigt nöjda kunder. Elin

Att vara skicklig inom sitt yrke är en självklarhet för alla som vill vara professionella, vilken bransch man än rör sig i. Men om vi nu är lika kompetenta och professionella – vad är det då som avgör om kunden väljer mig eller min konkurrent? I workshopen får du lära dig hur du får dina kunder att känna sig värdefulla, speciella och utvalda. Du får med dig hur du genom ditt bemötande kan påverka kundens upplevelse och därmed öka värdet på dina produkter eller tjänster, utan att det kostar dig mer än din egen ansträngning. Workshopledare: Elin Sandelius, värdskapsexpert.

Workshoparna riktar sig till alla typer av frilansare, småföretagare och entreprenörer och är ett samarbete mellan Camilla Bengtsson AB, Hässleholms kommun och Region Skåne

        Hässleholms kommun
[social_share/]