Sjung oss in!

26 september, 2016

Ronneby1I helgen startade jag och Astrid Selling upp integrationskörerna Sjung oss in! i Karlshamn och Ronneby. Superroligt, god blandning av olika människor och vacker sång. I veckan (tisdag Ronneby, onsdag Karlshamn) fortsätter vi med nästa rep och även om du inte var med förra gången så går det bra att hänga med då. Meddela namn, mejl och mobilnummer till mig så får du mer information.

Sjung oss in-kören består av både nyanlända och etablerade svenskar. Förutom att det är så vansinnigt roligt att sjunga tillsammans, så får du också möjligheten att via din medverkan göra en insats för integrationen av nya svenskar. Det finns en kör i Ronneby och en i Karlshamn. Sjung oss in-kören är en vuxenkör (fr 16 år). Repertoaren hämtas ur olika genrer, med fokus på sånger med svensk text. Vi arbetar både med partitur och textläsning och på gehör.

Initiativtagare och arrangörer: About Sally och Folk Practice Academy med stöd av Karlshamns och Ronneby kommun, Musik i Blekinge, studieförbundet Bilda och Sensus, BS-tryck i Karlshamn, Svenska Kyrkan i Asarum och Ronneby samt Pingstkyrkan i Karlshamn.

[social_share/]