Hardcore & Punk singing workshop

4 maj, 2017

Det var så otroligt roligt på förra workshopen så vi kör en till! Under en halvdag sjunger vi hårdrock och punk i stämmor. Vi testar olika spännande delar i hårdrock- & punklåtar; – riff, rytmiseringar, refränger m.m. Workshopen är öppen för alla som har intresse av genren och att sjunga. Du kan delta även om du inte var med förra gången. Sprid gärna denna inbjudan till fler som kan vara intresserade! Eller via Facebook.

Datum: onsdag 28 juni
Tid: kl 16-20
Plats: Stenbackaskolan i Asarum

Deltagaravgift: 250 kr. Fika ingår. Anmäl dej genom att swischa senast 20 juni till 0705-712533. Skriv HaP, ditt namn och din mail. Om du inte har Swisch kan du få ett bankkontonummer att betala in på. Maila isf.

Anmälan är bindande från sista betalningsdag och återbetalas därefter endast mot uppvisande av läkarintyg. Du kan också överlåta platsen till någon annan. Att vi har bindande anmälan är för att kunna planera och förbereda workshopen på ett proffessionellt sätt och det är bl a beroende av hur många deltagare det är. Om det finns särskilda skäl till sent återbud så går det bra att diskutera det med oss, så tar vi ställning till ev. återbetalning av del av avgift.

Hälsningar Camilla & Astrid

[social_share/]