Hur låta snyggt och coolt?

9 november, 2017

Nu är det dags igen för läger för unga med massor av stämsång och a cappella-sång.
Anmälningar tas emot nu!

Tid & Plats
Lördag-söndag 25-26 november på Aspan utanför Ronneby.

Innehåll
På lägret kommer vi jobba med stämsång i både stor grupp och mindre grupper. Denna gång blir det fokus på din egen sång och röst och på hur du får det att låta bra ihop med andra. Efter anmälan kommer du att få hem lite sånger ur olika genrer som du kan kika på och öva på innan du kommer till lägret. Naturligtvis blir det precis som vanligt även en hel del lek och skoj! Lägret passar både dig som sjungit mycket och dig som sjungit mindre – vi anpassar utmaningarna efter dig!

Gästande workshopledare
Ellen Sörensen är sångpedagog och grundare av Studio Ellen i Lund. Under hennes workshop kommer vi att jobba i mindre grupper där du får utrymme att utveckla din egen röst och sång tillsammans med andra. Ellen arbetar även med mental träning för att lösa upp rädslor i samband med sången.
En av Ellens stora filosofier är att sång bidrar till lycka, gemenskap, ökat självförtroende och välmående, vilket flera gånger har bevisats genom forskning.

Vad kostar det?
Vi vill att alla som vill ska kunna vara med och därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 350 och 1000 kr. I avgiften ingår workshops, övernattning (i säng), mat och fika under helgen. Det finns även en ACSS-fond där du enkelt kan ansöka om att betala en lägre avgift (om lägsta avgiften är för hög). Deltagaravgifterna går direkt tillbaka till att kunna göra mer och fler aktiviteter.

Resekostnader åter
För att ytterligare jämna ut kostnader för olika deltagare kan du i efterhand få ersättning för dina resor till lägret (tåg/buss i första hand, samåkning/milers. i andra hand).

Anmäl dej!
1. Maila namn, mailadress och mobilnummer.
2. Sätt in vald avgift på bankgiro 287-7488.
3. Klart!

A Cappella South Sweden – unga sångare
Ett projekt där unga i södra Sverige (ca 13-25 år), får möjlighet att starta ensemble tillsammans med andra som också gillar att sjunga. Deltagare får lära sig mer om sång och att sjunga tillsammans, t ex inom röstutveckling, rytmik, scennärvaro, klang, texttolkning m.m. inom flera olika genrer. Man får också lära sig hur man planerar och anordnar en konsert samt möjlighet att praktisera detta. Flera workshops och läger har ägt rum under våren men man kan hänga på när som helst. Under hösten genomförs två workshopläger med olika teman inom sång och arrangemang. Projektet drivs av Folk Practice Adademy och stöttas av Mucf, Region Blekinge, Musik i Blekinge och Studieförbundet NBV.

[social_share/]