Sjunga tillsammans – a cappella-läger

21 september, 2017

Projektet för unga som vill sjunga: A Cappella South Sweden – unga sångare, fortlöper.

Sjunga tillsammans – a cappella-läger

Tid & plats: Lördag 14 oktober kl 10.00 – söndag 15 oktober kl 15.00 på Sörgården norr om Karlshamn.

Innehåll: På lägret kommer vi jobba med stämsång på olika sätt. Du får testa att sjunga i mindre ensembler och det kommer att bli både koncentration på stämmor – att få det att låta fett och häftigt – och en del lek och skoj. Framför allt kommer vi att sjunga mycket, som vi tycker är så roligt! Vi utgår från färdiga arr inom flera olika genrer, så du kan få sjunga precis det du är intresserad av. Lägret passar både dig som sjungit mycket och dig som sjungit mindre – vi anpassar utmaningarna efter dig!

Vad kostar det? Vi vill att alla som vill ska kunna vara med och därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 200 och 800 kr. I avgiften ingår workshops, övernattning (i säng), mat och fika under helgen. Det finns även en ACSS-fond där du enkelt kan ansöka om att betala en lägre avgift (om lägsta avgiften är för hög). Deltagaravgifterna går direkt tillbaka till att kunna göra mer och fler aktiviteter.

Anmäl dig! Sätt in din valda avgift på bankgiro: 287-7488. Glöm inte skriva ACSS okt och ditt namn. Maila samtidigt din mailadress och ditt mobilnummer om vi inte redan har det. Så snart avgiften kommit in är du anmäld!

Hjälp oss sprida! 

 

A Cappella South Sweden – unga sångare 

Ett projekt där unga i södra Sverige (ca 13-25 år), får möjlighet att starta ensemble tillsammans med andra som också gillar att sjunga. Deltagare får lära sig mer om sång och att sjunga tillsammans, t ex inom röstutveckling, rytmik, scennärvaro, klang, texttolkning m.m. inom flera olika genrer. Man får också lära sig hur man planerar och anordnar en konsert samt möjlighet att praktisera detta. Flera workshops och läger har ägt rum under våren men man kan hänga på när som helst. Under hösten genomförs två workshopläger med olika teman inom sång och arrangemang. Projektet stöttas av Mucf, Region Blekinge Musik i Blekinge och Studieförbundet NBV. Mer info i Facebookgruppen. 

[social_share/]