Är det över snart?

28 maj, 2021

Vi har alla levt i pandemins skugga och på något sätt vant oss vid att planera evenemang och andra aktiviteter för att sedan få flytta fram dem. Å flytta fram. Å flytta fram igen. Nu börjar vi se ljuset i tunneln med allt fler vaccinerade och aviseringarna om nya publiktak från 1 juni. Så nu börjar vi planera igen!

För min del har arbetet i bolaget under de senaste månaderna handlat mycket om att producera Vocal Camp Digtital Edition. Det ligger mycket tid och arbete bakom ett så här stort projekt och därför bestämdes det tidigare i våras att årets Vocal Camp inte skulle kunna genomföras fysiskt. Däremot sattes arbetet med att få till den digitala versionen, genast igång. Här kan du läsa mer om det gedigna programmet och anmäla dig till precis de aktiviteter du vill vara med i!

Hardcore & Punk a cappella choir har varit igång på Zoom under hela vintern, men har nu kunnat börja träffas fysiskt utomhus för repetitioner. Håll gärna utkik här, för vi planerar att bjuda in till en lite minikonsert utomhus i Karlshamn i juni. Och här ligger redan information om höstterminen för dem som är sugna på att vara med i kören!

A Cappella South Sweden är en förening jag arbetar med. Där har jag bl a hållit i arrangörsutbildningen Framtidens Arrangörer, för unga under senaste 1,5 året. Tyvärr har de unga deltagarna inte givits många möjligheter att testa sina nya kunskaper i praktiken, utan har också fått ägna sig åt planering och uppskjutande. Men vi hoppas att de kommer att ha nytta av det de fått med sig i teorin i senare engagemang. Läs mer om A Cappella South Sweden här.

Sedan senast har jag också valts till ordförande i Karlshamns Kammarkör. Som a cappella-nörd och hängiven korist känns det riktigt roligt och där finns många finfina idéer som bara väntar på att restriktioner och rekommendationer lättas på. Läs mer om Kammarkören här.

Utöver detta har jag under våren också gått en utbildning i Brukspiano på distans på Linnéuniversitetet. Så roligt att få lära sig spela piano på riktigt! Detta kommer jag att ha nytta av framöver i ledande av körer och sångworkshopar t ex.

[social_share/]