Jobb eller uppdrag sökes

19 augusti, 2020

Våren blev mager, som för så många andra inom kulturbranschen. Uppdrag och evenemang avbokades och sedan kom den härliga sommaren! Men nu är jag sugen på att dra igång igen och komma tillbaka till arbetslivet.

Behöver du en resurs som bor i Asarum utanför Karlshamn i Blekinge och som kan börja arbeta i närområdet eller på distans direkt? Maila mig gärna! 

 

 

Erfarenheter och inriktning

  • Lång erfarenhet av att rigga och driva projekt, speciellt inom samhälls- och kulturområdet. Största projektet jag både ansökt och projektlett är Blekinge UPP med flera anställda och budget på 13 miljoner. Detta och flera andra projekt arbetade jag med under min anställning på Musik i Blekinge. Senaste större projektet jag arbetat med är A Cappella South Sweden – unga sångare, ett ungdomsprojekt vars syfte var att stötta unga i att skapa en plattform för a cappella och stämsång i södra Sverige samt ta fram metoder för ungas egen organisering.
  • Producerar konserter, event, läger, workshopar, utbildningar m.m. Senaste åren har jag t ex producerat Vocal Camp som är ett femdagars a cappella- och stämsångsläger i juni och andra sånginriktade event.
  • Körledning och workshopledning inom a cappella- och stämsång. Jag driver den egna kören Hardcore & Punk a cappella choir som sjunger låtar ur hårdrock- och punkgenrerna a cappella i stämmor, samt har drivit flera integrationsprojekt under namnet Sjung oss in!
  • Sjunger i körer och vokalgrupper samt anlitas ibland som korist eller solist. Se mer här!

Övriga kompetenser

  • Goda kunskaper i att hitta stödmöjligheter och bidrag till samhällsviktiga projekt. Jag har själv skapat mig flera av mina arbeten och uppdrag genom att söka projektmedel.
  • Goda kunskaper om ideella sektorn, kooperativt företagande, folkbildning, ungdomsverksamhet och jämställdhetsarbete genom mina uppdrag och arbeten samt förtroendeuppdrag och ledarfunktioner inom flera ideella föreningar och Coompanion Blekinges styrelse. Jag har också drivit ekonomiska föreningar, arbetat på Blekinge Utvecklingscentrum (nv: Coompanion) m.m.
  • God administrativa och ekonomiska kunskaper. Jag sköter själv bokföring och ekonomi i mitt eget bolag, jag är och har varit kassör i flera ideella och ekonomiska föreningar och jag har gjort hela projektredovisningen i nästan alla projekt jag arbetat med.
  • God datorvana och arbetar dagligen i olika digitala redskap.
  • Tidigare har jag arbetat mycket med affärscoaching av företagare och frilansare inom kulturella och kreativa näringar och besöksnäringen.

Läs gärna mer om vad jag gjort här!

Egenskaper och intressen

Jag har sedan jag var ung engagerat mig i olika sammanhang, tagit initiativ och skapat, drivit och utvecklat verksamheter och projekt, för att lösa problem eller behov som jag lagt märke till. Och så har sedan mitt arbetsliv också sett ut. Jag har mestadels rört mig inom samhälls- och kulturområdet.

Jag gillar att arbeta självständigt, strukturerat och resultatinriktat utifrån visioner, mål och ramar. Jag gillar dock att arbeta inom ett sammanhang och tillsammans med andra för att kunna bolla idéer och tillsammans utveckla verksamhet och uppnå mål. Jag är mycket ansvarstagande, driven, självgående och organiserad, vilket är en förutsättning för att kunna arbeta som jag gör.

Jag är nyfiken av mig och eftersträvar god omvärldskoll och uppdaterar mig därför kontinuerligt t.ex inom trender och ny forskning. Jag har genom åren byggt stora nätverk framförallt i södra Sverige.

Jag brinner för a cappella och stämsång (om det inte framgått redan) och jag fyller på mina energidepåer genom att sjunga och umgås med mina hästar.

 

 

[social_share/]